CTP: ESTE CEL MAI BUN MOMENT SA INVESTIM IN ROMANIA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
CTP, dezvoltatorul cu capital olandez a incheiat o noua tranzactie pe piata romaneasca. CTP a achizitionat un parc logistic cu o suprafata de 100.000 m patrati, amplasat langa autostrada A1. Este vorba de Prologis Park Bucharest A1 care a fost redenumit CTPark Bucharest West. Valoarea tranzactiei s-a ridicat la aproximativ 40 milioane euro. 
CTPark Bucharest West are in compunere 4 depozite plus un teren cu 36 hectare destinat dezvoltarii unor proiecte personalizate. 

Proiectul este localizat vis-a-vis de o alta proprietate a CTP, cu deschidere catre autostrada A1 Bucuresti– Pitesti. Proiectul achizitionat de catre CTP este inchiriat unor companii precum Geodis, Cargo Partner, Kuehne Nagel, Gefco. Rata de ocupare in proiectul CTPark Bucharest West depaseste in prezent 95%.

“Acum este cel mai bun moment sa investim in Romania, o tara cu o crestere estimata a PIB de circa 4% pentru 2015 si o piata de circa 20 de milioane de locuitori. Bucuresti si alte orase din Romania ofera forta de munca de care investitorii au nevoie: calificata, in numar suficient de mare si la costuri competitive. In ultimii ani, Romania si-a imbunatatit semnificativ infrastructura, inclusiv reteaua de drumuri, iar aceste evolutii pozitive vor continua si in perioada urmatoare”, afirma, intr-un comunicat de presa, Remon Vos, director general CTP.
Dezvoltatorul are in plan ca in Romania sa-si mareasca suprafata de spatii logistice 5 milioane mp pana in anul 2020.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus