CTP ISI CONTINUA EXPANSIUNEA IN ROMANIA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In ultima perioada, CTP si-a extins numarul proiectelor din Romania. Dezvoltatorul olandez CTP, a incheiat un acord definitiv cu Prologis pentru preluarea parcului de la km 23 al autostrazii Bucuresti-Pitesti. In urma acestei tranzactii Prologis Park Bucharest A1 va intra in portofoliul CTP.

Parcul logistic cuprinde patru clădiri industriale (ce ocupă un spaţiu de aproape 108.000 mp) şi 36,4 hectare de teren, pentru o posibilă dezvoltare. Dezvoltat în anii 2007-2008, acesta este singurul proiect Prologis din România, iar odată cu această tranzacţie, grupul va ieşi de pe piaţa locală.

"Această tranzacţie este în conformitate cu strategia noastră de investiţii de aliniere a portofoliului nostru la pieţele globale. După finalizarea acestei tranzacţii, Prologis va ieşi de pe piaţa din România", precizeaza Ben Bannatyne, managing director, regional head, Prologis Central and Eastern Europe.

Conform estimarilor ZF, valoarea tranzactiei este cuprinsa între 35 şi 45 milioane euro. Noua achiziţie face parte dintr-o serie de tranzacţii efectuate de dezvoltatorul olandez la noi în ţară, ca parte a strategiei de extindere a portofoliului. 

citeste stirea interal
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus