CTP ÎŞI VA EXTINDE ÎN ACEST AN PORTOFOLIUL DE PARCURI DE LÂNGĂ CAPITALĂ

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
CTP, cel mai mare dezvoltator de parcuri industriale şi logistice din România şi Europa Centrală şi de Est, va construi în 2018, 236.000mp de parcuri logistice lângă Bucureşti.
CTP, a anunţat că în 2018, va finaliza mai multe depozite şi va demara noi construcţii în cele trei parcuri logistice pe care le deţine în vecinătatea capitalei: CTPark Bucharest West, CTPark Bucharest şi CTPark Bucharest North 
(fostul Chitila Logistic Park).
În parcul logistic CTPark Bucharest se construieşte o clădire de 50.000 mp  cu finalizare estimată pentru intervalul trimestrul unu sau doi din 2018. 
În CTPark Bucharest West sunt în construcţie trei depozite cu o suprafaţă totală de175.000 mp  a căror finalizare este programată în T1 - T3 2018.
În CTPark Bucharest North a fost începută, spre sfârşitul lui 2017, prima etapă de dezvoltare a circa 11.000 mp de noi spaţii de depozitare ce au ca termen de livrare T4 din acest an.

În plus, pe parcusrul lui 2018, vor fi terminate lucrările de modernizare din parcul logistic situat în localitatea Chiajna (fostul Phoenix Logistics Center), care a fost achiziţionat de CTP în 2017 şi integrat în CTPark Bucharest. Ultima etapă a procesului de renovare şi modernizare va începe în T2 2018 şi se va încheia în T3 a.c.

„În 2018 vom continua să ne dezvoltăm rapid, în acelaşi ritm pe care l-am avut anul trecut, care a fost cel mai bun an al CTP pe piaţa românească. Ne-am propus să ne concentrăm în mod egal pe construcţii şi pe achiziţii de noi proprietăţi. În zona Bucureştiului continuăm să construim intens, pentru că, în mod evident, aici există cea mai mare cerere de închiriere de pe piaţă. Vom continua procesele de extindere începute anul trecut în parcurile noastre din ţară, dar vom demara şi construcţii noi”,precizează Ana Dumitrache, co-country head al CTP Romania.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator şi administrator de spaţii logistice şi industriale de clasa A.

stirea integral aici


 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus