CU CAT AU SCAZUT PRETURILE APARTAMENTELOR DIN BLOCURILE VECHI IN MARILE ORASE ALE TARII?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Preturile apartamentelor vechi, in principalele orase din Romania au scazut cu procente cuprinse intre 32% si 57% din 2008, anul de boom al pietei imobiliare, si pana in prezent. 
Ieftiniri semnificative se regasec in Bucuresti, unde preturile medii ale garsonierelor vechi au scazut cu 57%, ale apartamentelor cu 2 camere cu aproximativ 55%, iar ale celor cu 3 camere cu 54%.
Trendul de scadere al preturilor apartamentelor din blocurile vechi construite, a fost resimitit si in marile orase ale tarii, mai exact in Timisoara, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta si Iasi.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus