CUM A FOST 2014 PENTRU SEGMENTUL DE LUX AL PIETEI IMOBILIARE?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Anul 2014 a fost unul al usoarelor schimbari pentru rezidentialul de lux, unii investitori locali preferand sa investeasca o parte din avere in aceste imobile bine pozionate si mai bine cotate.
Pentru piata de lux, 2014 a inregistrat o crestere a valorii si a numarului de tranzactii incheiate, spun specialistii unei firme de consultanta imobiliara specializata pe acest segment.
Tranzactia cu cea mai mare valoare din acest an a fost reprezentată de o vilă monument istoric, situată în zona Bd. Dacia-Grădina Icoanei şi vândută la un preţ de 4 mil. euro, intermediată de DTZ Echinox.
Pentru rezidentialul de lux s-a remarcat un interes marit al romanilor care lucreaza sau sunt stabiliti in strainatate.
Tot in sectorul de lux s-au vandut terenuri rare, care au ca destinatie dezvoltarea rezidentialului, a proiectelor foarte bine poziţionate (lângă staţii de metrou, parcuri sau malluri) cu finisaje de calitate si diverse facilitati.
„Anul 2015 va continua trendul ascendent pe care l-am resimţit începând cu a doua jumătate a lui 2014. O parte dintre proiectele începute se vor finaliza, iar altele urmează a fi demarate. Numărul cumpărătorilor care achiziţionează în scop investiţional va fi în creştere, aceştia înţelegând că preţurile au un trend uşor crescător şi că acesta este momentul cel mai bun pentru a cumpără produse imobiliare de lux“, preconizează Mihaela Pană.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus