CUM ALEGEM O LOCUINTA NOUA FARA PROBLEME?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Confortul locatarilor pe termen lung poate fi asigurat printr-o decizie inteleapta a cumparatorului atunci cand isi alege locuinta. Aceasta decizie ar trebui sa fie luata in urma unei analize complete a locuintei si a calitatii constructiei. Analiza locuintei ar trebui sa cuprinda: eficienţă termică, facturi mici, rezistenţă la uzură sau cutremure precum şi, deloc de neglijat, senzaţia unei alegeri câştigătoare.
Una dintre cele mai mari probleme pe care poate să le aibă un bloc nou este racordarea la utilităţi. Mai precis, lipsa acesteia. În goana după preţul cel mai mic, dezvoltatorii aleg să ridice blocuri în zone încă insuficient dezvoltate, în care momentan există doar promisiunea racordării la gaze ori canalizare, de exemplu.
Foarte important de urmarit este si valoarea intretinerii pe perioada sezonului rece. Aceasta depinde de pierderile de căldură, de consumul apei cat si cel al gazelor si ar fi de preferat sa fie contorizate pentru fiecare locuinta in parte. 
Blocurile noi prezinta multe avantaje, dar alegerea trebuie facuta cu mare grija si orice intrebare despre noua locuinta nu ar trebui sa ramana fara un raspuns real.

Citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus