CUM AU EVOLUAT IN 2014 PRETURILE DIN PIATA REZIDENTIALA?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In Bucuresti, anul trecut pretul mediu al apartamentelor a inregistrat o majorare cu 1,3%, asta a reiesit dintr-o analiza realizata de un portal de imobiliare. Pretul mediu a crescut de la 70.236 de euro în decembrie 2013 la 71.121 euro in decembrie 2014.
Cresterea cea mai mare au avut-o apartamentele de 2 si 3 camere, in timp ce garsonierele au avut pretul mediu de vanzare mai mic cu 2,5% in decembrie 2014 fata de decembrie 2013.
Conform aceluiasi studiu, pretul mediu al apartamentelor cu 4 camere a ramas constant. 
Din punctul de vedere al ofertelor de vânzare apărute pe piaţa din Bucureşti, în 2014 au fost înregistrate în total 33.259, cu aproximativ 4.500 mai multe decât în 2013. Din totalul de 33.259 de oferte, 42% au fost oferte de apartamente cu 2 camere, 29% au fost oferte de apartamente cu 3 camere, 21%, oferte de garsoniere şi 8%, oferte de apartamente cu 4 camere.
Specialistii in imobiliare sunt de parere ca majorarea preturilor apartamentelor a fost cauzata si de impactul pe care l-a avut programul Prima Casa si cred ca acest trend acendent al preturilor apartamentelor se va mentine si in anul urmator.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus