CUM AU FOST PRETURILE APARTAMENTELOR IN LUNA MAI IN MARILE ORASE ALE ROMANIEI?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In luna mai a lui 2015, la nivel national, pretul mediu solicitat pentru apartamentele scoase la vanzare a scazut cu 0,2% de la 930Euro pe metru patrat cat era in luna aprilie a acestui an, la 928 Euro pe metru patrat. Fata de aceeasi perioada a anului trecut, pretul mediu solicitat inregistrat este cu 0,8% mai mare. Desi trendul in luna mai la nivel national pretul solicitat a fost descendent, trei dintre marile orase analizate de un portal de imobiliare au consemnat au consemnat o tendinta de majorare a acestora. 
In Bucuresti, valoarea medie a apartamentelor disponibile spre vanzare este de 1.056 de euro pe metru patrat, cu 0,2% mai mult decat in aprilie 2015 si cu 2,3% mai putin decat in mai anul trecut. Apartamentele din blocurile vechi au continuat sa se aprecieze, de data aceasta cu 0,7% in vreme ce unitatile locative noi s-au depreciat cu 0,4%.
In Cluj-Napoca, pretul mediu solicitat de proprietari a crescut cu 1% in mai 2015 depasind valoarea de 1.000 euro pe metru patrat. In decurs de 12 luni, preturile au crescut de la 863 la 1.011 euro pe metru patrat. In luna mai, proprietarii de apartamente vechi si-au majorat pretentiile cu 0,8% , in timp ce locuintele noi s-au scumpit cu 1,1%.
In Constanta, pretul soliciat a fost 900 de euro pe metru patrat util, cu 0,3% mai mult decat in aprilie si cu 4,2% mai mult decat in mai 2014. In ultima luna, locuintele construite inainte de Revolutie s-au scumpit cu 0,8%. Locuintele noi s-au ieftin cu  1,1%, fata de luna precedenta.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus