CUM EVITAM DIFICULTATILE DIN CADRUL TRANZACTIILOR IMOBILIARE?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In cadrul unei tranzactii imobiliare pot aparea diverse probleme, tocmai de aceea ar trebui sa consultam un avocat care cunoaste legislatia din domeniu. Avocatii cu experienta in acest domeniu sunt de parere ca birocraţia şi îndărătnicia clienţilor sunt principalele cauze de blocare a unei tranzacţii imobiliare.
Legislaţia imobiliară este una dintre cele mai mari probleme ale domeniului. Modificările sunt constante, dar acest lucru nu conduce la un context economic mai clar. În multe cazuri, chiar şi avocaţii au probleme în a înţelege anumite speţe. Din pacate, autoritatile locale nu rezolva problemele care apar, ba din contra mai rau le complica, nereusind sa furnizeze date corecte si complete despre proprietati.
Nu doar acestea sunt cauzele unei tranzactii nereusite, o parte din vina revine de multe ori si proprietarului prin faptul ca se lasa coplesit de emotii atunci cand trebuie sa stabileasca pretul proprietatii.


citeste stirea integral 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus