CUM S-AU PREZENTAT TRANZACTIILE IMOBILIARE DIN ROMANIA IN 2014?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit unui studiu realizat de o firma de consultanta CBRE, valoarea tranzactiilor cu proprietati comerciale din Romania a crescut foarte mult in 2014, cu aproape 220% fata de anul precedent. In timp ce in Romania valoarea s-a triplat ajungand la  1,124 mld. euro, in Polonia, considerata cea mai importanta piata imobiliara din regiune(exceptie Rusia) atractia pentru tranzactiile cu proprietati comerciale a scazut usor. Chiar in conditiile unei usoare scaderi cu 9%, Polonia se situeaza pe primul loc, cu o valoare a tranzactiilor de 2,942 mld. euro, urmata de Cehia 1,961 mld. euro, Romania ocpand a treia pozitie, potrivit datelor furnizate de aceeasi sursa.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus