CUM VOR FI IMOBILIARELE IN 2015?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Se preconizeaza ca in 2015 piata imobiliara din intreaga lume va fi in crestere fata de anul 2014. Dacă până acum, grija primară a jucătorilor din domeniu a fost supravieţuirea, într-o primă etapă, apoi creşterea sustenabilă, în faza următoare, noul an pare să aducă o nouă provocare, prin nevoia de adaptare la o serie de mega-trenduri cu impact major în societatea şi economia globală. Aceste noi direcţii pot fi diferite de la ţară la ţară sau chiar de la oraş la oraş, dar cu siguranţă există peste tot, iar specialiştii din domeniu ar trebui să fie primii care să le cunoască şi să le înţeleagă. In 2014, stabilitatea economica era miza la care aspirau investitorii, brokerii si consultantii imobiliari. Nota de optimism a anului 2015 se reflecta in dorinta cresterii intregii industrii de real-estate.
Dezvoltarea pietei imobiliare nu se mai face dupa aceleasi criterii ca in trecut, tocmai de aceea, adaptarea la noile trenduri este esentiala pentru mentinerea sau cresterea afacerii.

Cele mai tranzactionate imobile in anul 2015 preconizam ca vor fi apartamentele cu 2 si 3 camere precum si vilele individuale si noul concept introdus pe piata imobiliara din Romania, vilele insiruite.
Se vor cauta din ce in ce mai mult apartamentele langa parc sau langa metrou care sa ofere acces rapid catre centrul orasului.
citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus