CUMPARARI TERENURI: OFERTE IEFTINE DE CREDITE IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Rata pentru un credit imobiliar de 80.000 de lei (echivalentul a 18.000 de euro) contractat pe o perioadă de 15 ani porneşte de la 650 de lei.

In top 3 al bancilor care percep cele mai mici dobanzi la creditele imobiliare standard pentru achizitia de terenuri se afla Bancpost, Unicredit Ţiriac Bank şi Carpatica.

Bancpost, a zecea bancă de pe piaţa românească în funcţie de mă­rimea activelor deţinute, practică o dobândă efectivă de 6,13% pe an pentru un credit imobiliar standard oferit pentru achiziţia de terenuri.
 
Rata pentru un credit de 80.000 de lei contractat pe o perioadă de 15 ani este de aproape 650 lei pe lună, iar costul total al împrumutului ajunge la circa 120.000 de lei, potrivit datelor agregate de portalul financiar conso.ro.
 
UniCredit Ţiriac, a şasea bancă locală după activele deţinute, are o dobândă efectivă de 6,92% pe an, iar rata pentru un credit de valoarea asemănătoare pe o perioadă de 15 ani este de aproximativ 671 de lei.
 
Pe măsură ce dobânzile la credite au scăzut în ultimii ani, bancherii au „ripostat“ şi au scăzut în paralel şi bonificaţiile la depozite, care ajung în prezent la 2-3% pe an, astfel că marja de câştig din dobândă rămâne ridicată. De exemplu, în 2009, în plină criză, dobânzile la depozite ajungeau la 15% pe an.

Citeste stirea originala aici:
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus