DAMEN VA PRELUA PACHETUL MAJORITAR DE ACŢIUNI AL DAEWOO MANGALIA HEAVY INDUSTRIES

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Grupul olandez Damen, care deţine şantierul naval din Galaţi, a anunţat oficial că va prelua pachetul majoritar de acţiuni al Daewoo Mangalia Heavy Industries (DMHI), cel mai mare jucător local din construcţia de nave, care deţine şantierul naval din Mangalia.

“Prin această achiziţie, Damen îşi va întări prezenţa în construcţia şi repararea de nave”.

Reprezentanţii Damen arată că Consiliul Concurenţei şi-a dat deja acordul pentru această tranzacţie.

Compania Daewoo Mangalia Heavy Industries este controlată de grupul Daewoo şi de compania locală Şantierul Naval 2 Mai S.A. Mangalia , la care Ministerul Economiei are 93,9% din acţiuni, controlează. Statul are astfel indirect 49% din acţiunile Daewoo Mangalia Heavy Industry.

Damen Galaţi a raportat afaceri de 548 mil. lei anul trecut, faţă de 470 mil. lei cu un an în urmă şi un profit net de doar 1,1 mil. lei în 2016  faţă de circa 25 mil. lei în 2015, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Preluarea şantierului naval din Mangalia îi aduce grupului olandez poziţia de lider pe piaţa locală a construcţiilor de nave.

 Şantierul naval Daewoo-Mangalia Heavy Industries (DMHI) este cel mai mare jucător de pe piaţa constructorilor de nave, cu o cifră de afaceri de 2 mld. lei anul trecut,  în uşoară creştere faţă de nivelul înregistrat cu un an în urmă. Şantierul a raportat însă pierderi de 483 mil. lei, faţă de 515 mil. lei cu un an în urmă şi a funcţionat cu 2.400 de angajaţi, faţă de aproape 2.600 în 2015, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.

Divizia navală a Daewoo a început discuţiile pentru vânzarea şantierului încă de anul trecut, ca parte a strategiei de a restructura divizia mondială.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus