DATORNICII DE REA-CREDINTA SUNT AJUTATI DE LEGE, SUNT DE PARERE CEI CARE AU DE RECUPERAT BANII

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Executarea silită este una dintre cele mai mari temeri ale clienţilor bancari. Nimeni nu vrea să ajungă în această situaţie, dar după trei luni de neplată, banca poate recurge la o asemenea măsură. Însă întregul demers poate dura mai mult de doi ani, în cazul complicaţiilor. Clienţii de rea-credinţă se pot aştepta la ani întregi de judecată şi conflicte permanente cu banca sau recuperatorii de datorii.
Criza financiară a însemnat o oportunitate uriaşă, pentru firmele specializate în recuperarea datoriilor. Însă în ciuda numărului mare de clienţi din ultimii ani, afacerile acestora nu sunt tocmai prospere. Clienţii reclamaţi de bănci pentru neplată pur şi simplu nu au cu ce să îşi achite datoriile, motiv pentru care dosarele de recuperare se închid cu dificultate.
Pentru vânzarea unui bun executat silit, este nevoie de până la 30 de licitaţii şi scăderi masive de preţ
Volumul dosarelor de recuperare a crescut puternic în ultimul timp. Persoanele fizice întârzie tot mai des cu achitarea ratelor lunar, iar restanţele companiilor către furnizori s-au accentuat puternic în ultimele 10 luni, arată specialiştii citaţi. Aceeaşi situaţie este întâlnită şi la bugetul de stat, unde încasările de taxe şi impozite de la firme sunt din ce în ce mai mici, iar blocajele de plată, tot mai dese. Numărul celor care nu îşi mai pot plăti creditele încă mai creşte într-un ritm alarmant.
O altă situaţie care îngreunează procesul de recuperare este în cazul clienţilor de rea-credinţă. În momentul în care nu mai pot achita sumele datorate, aceştia apelează la orice tertip, indiferent dacă este ilegal, pentru a trage de timp. Speranţa acestora este că vor putea astfel să reia plata, la un moment dat, astfel încât bunul să nu mai fie executat. Asemenea cazuri ajung în instanţă, dar firmele de recuperare preferă să evite pe cât se poate asemenea circumstanţe.

citeste articolul integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus