DE CE APARTAMENTELE VECHI POZITIONATE CENTRAL AU PRETURI ATRACTIVE?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Un preţ de 500 euro/mp este extrem de atrăgător în Bucureşti, mai ales în cazul unei proprietăţi amplasate central. Însă, potrivit consultanţilor imobiliari, peste 80% dintre clădirile din zonele centrale prezintă risc seismic şi figurează pe listele Primăriei. Cu toate acestea, există o categorie de cumpărători dispuşi să treacă cu vederea bulina roşie, atâta timp cât preţul este scăzut.
Garsonieră amplasată central scoasă la vânzare cu 23.000 euro sau apartament cu două camere ultracentral la un preţ de 48.000 euro – sunt oferte ce par să sune prea bine pentru a fi adevărate. Nu sunt anunţuri false, sunt cât de poate de reale, însă este vorba de proprietăţi cu probleme. În general, este vorba de locuinţe aflate în clădiri ridicate înainte de anii ’65, întrucât preţul apartamentelor din blocurile noi amplasate central este, de cele mai multe ori, de trei-patru ori mai mare.
Din pacate, multi dintre clienti sunt mai speriati de preturile mari ale apartamentelor si nu de riscurile cu care se pot confrunta in viitor prin achizitionarea unui apartament cu pret mic, situat intr-un imobil cu bulina rosie.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus