DE CE GERMANII PREFERA SA LOCUIASCA IN CHIRIE?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Daca in romanii isi doresc sa fie proprietari, cei mai multi dintre nemti nu au in plan sa isi cumpere o casa, preferand, in schimb, sa locuiasca in chirie.

Rata de detinere a unei locuinte in Germania este printre cele mai mici dintre tarile dezvoltate si aproape ultima din Europa, scrie Quartz. De fapt, de pe continent, singurii care aleg sa inchirieze mai mult decat nemtii sunt elvetienii.


 Potrivit ultimelor statistici ale Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE), cele mai mari rate ale detinerii de case sunt in Spania (83,2%), Irlanda (81,4%), Grecia (73,2%) si Belgia (71,7%). La coada clasamentului se afla Germania (41%) si Elvetia (38,4%) – este vorba de datele din 2004, pentru ca tarile aleg sa faca publice aceste cifre o data la cativa ani, deci o comparatie mai recenta este greu de realizat. Chiar si asa, se stie ca in 2013 procentul din Germania era de 43%.

 Dar, asa cum nemtii o demonstreaza, sa ai o casa nu este un indicator al bunastarii unei natiuni. Spre exemplu, 80% dintre spanioli locuiesc in gospodarii detinute de unul din membrii familiei. Pe de alta parte, rata somajului este aici de 27%, tocmai din cauza unei bule imobiliare. In Germania, in schimb, rata somajului este de numai 5,2%.

Citeste stirea originala aici:
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus