DE CE INDIA A ATRAS ATENTIA MARILOR JUCATORI DIN REAL ESTATE?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In India, nivelul investitional din 2014 in real estate s-a ridicat la valoarea impresionanta de 5 miliarde de dolari, reprezentand o crestere spectaculoasa cu aproape 140% fata de anul precedent.  
Potrivit unei analize Cushman & Wakefield, India a fost una dintre cele trei ţări din lume în care nivelul investiţiilor a urcat intr-un mod impresionant.

India este una din ţările care a captat atenţia jucătorilor din real estate – nivelul investiţiilor în acest segment a urcat cu 140% în anul 2014, menţinând un ritm similar şi anul acesta. Analiştii spun că performanţele sale notabile o plasează între primele trei ţări, la nivel mondial, din punct de vedere al creşterii. Pe de altă parte, statele în care investiţiile din real estate au înregistrat o creştere spectaculoasă sunt cele care au trecut recent printr-o prăbuşire. Pe primul loc s-a aflat Serbia, cu o creştere a investiţiilor de 610%, urmată de Bulgaria, care a înregistrat o creştere de aproape 190%.

„Creşterea uriaşă a investiţiilor din real estate reprezintă dovada faptului că investitorii deja acţionează potrivit aşteptărilor lor cu privire la îmbunătăţirile făcute în mediul de afaceri, sprijinite de reformele de reglementare ce urmează să fie puse în practică de guvernul condus de Prim Ministrul Narendra Modi”,precizează Sanjay Dutt, executive managing director pe Asia de Sud, în cadrul Cushman & Wakefield.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus