DE LA ANUL VOM PLATI IMPOZITE MAI MARI PE TERENURI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Terenurile neconstruite de pana la 400 de metri patrati, vor fi taxate ca unele pe care s-a construit, ceea ce insemna ca impozitul pentru o gradina oarecare va creste si de 200 de ori.

Ultima varianta a spune ca terenurile neconstruite din intravilan, de pana la 400 de metri patrati, vor fi impozitate drept terenuri construite. Deci proprietarul unei gradini de 400 de metri patrati aflata intr-un municipiu, si care ACUM plateste pentru ea 4 lei pe an drept teren arabil, va ajunge sa plateasca intre 700 si aproape 1800 de lei pe an.

Proiectul mareste impozitele pe cladiri cu 6,4%. Asta inseamna ca pentru un apartament de 50 de metri patrati in centrul Capitalei impozitul anual va creste de la 121 la 129 lei. Pentru un apartament similar dintr-un oras de provincie cresterea va fi de 7 lei (103-110), in timp ce pentru o casa de 100 de metri amplasata intr-un sat diferenta va fi de numai 5 lei. (84-89).

Se vor mari si impozitele pentru automobile, dar scumpirea va fi mai mare la motoare mici. De exemplu pentru o masina cu motor de 1400 de centimetri cubi, impozitul va creste de la 56 la 63 de lei, adica cu peste 11 procente, in timp ce pentru o masina sportiva cu motor de 2,5 litri la 936 la o mie un leu, adica cu mai putin de 7%.

Ministerul Finantelor a emis un comunicat in care spune ca aceste cresteri reprezinta inflatia cumulata pentru perioada 2013-2015, dar ca nu le va introduce in forma finala a Noului Cod Fiscal.Stirea originala aici:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus