DEDEMAN A CUMPARAT UN TEREN CU 1,2 MILIOANE EURO

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Retailerul de materiale de constructii Dedeman intentioneaza sa-si dezvolte reteaua de magazine, astfel incat la finele anului urmator sa ajunga la numarul 50. In acest sens, compania a facut o noua achizitie, un teren in suprafata de 41000mp, situat in Hunedoara. Terenul a apartinut dezvoltatorului imobiliar Plaza Centers, cel care are in plan dezvoltarea proiectului Casa Radio si a avut ca destinatie initiala construirea unui mall. Valoarea tranzactiei a fost de 1,2 milioane euro, desi anul trecut acesta a fost evaluat la 2,4 milioane euro.
"Vânzarea este în linie cu strategia companiei de a reduce nivelul datoriilor şi de a vinde activele secundare şi să se focuseze pe cele care produc venituri", se menţionează în comunicatul compania.
Plaza Centers, care a intrat în reorganizare judiciară în acest an, deţine o participaţie de 75% din proiectul Casa Radio, într-un parteneriat semnat în 2006 cu Ministerul Dezvoltării. Proiectul ar urma să aibă o suprafaţă netă construită de 550.000 metri pătraţi, cu un centru comercial cu o suprafaţă închiriabilă de 76.000 metri pătraţi, dar şi spaţii de birouri, hotel, apart-hotel şi un centru de conferinţe.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus