DELTA BUCURESTIULUI AR PUTEA FI DECLARATA ARIE NATURALA PROTEJATA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Ieri, 24 mai la sarbatorirea Zilei Europene a Parcurilor, a avut loc o actiune de ecologizare a lacului Vacaresti, la care au participat patru sute de voluntari, fiind prezenti si ministrul Mediului, Apelor si Padurilor Gratiela Gavrilescu, primarul Capitalei Sorin Oprescu, primarul sectorului 4 Cristian Popescu - Piedone, secretarii de stat din Ministerul Mediului Anne Juganaru si Iulian Jugan, dar si guvernatorul Administratiei Rezervatiei Biosferei "Delta Dunarii", Eduard Simion, sublinieaza Mediafax.
Evenimentul a fost organizat de Asociatia Parc Natural Vacaresti si Asociatia Viitorul in Zori. Primarul Capitalei a declarat urmatoarele: "Pe 28 mai, proiectul de hotărâre privind avizarea suprafeţei administrative ce va urma să facă parte din aria naturală protejată Parcul Natural Văcăreşti va fi supusă aprobării Consiliului General al Municipiului Bucureşti".
National Geographic România a făcut o documentare în zonă si a reliefat ca "Delta Bucurestiului", asa cum este numit de cele mai multe ori "Lacul Vacaresti", găzduieşte un ecosistem de peste 100 de specii de păsări, mamifere şi reptile.

citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus