DEMOLARE SAU REABILITARE?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In timp ce in tari precum Franţa, Olanda, dar mai ales Rusia, se opteaza mai mult pentru demolarea blocurilor vechi iesite din garantie decat pentru reabilitarea lor, in Romania se ignora aproape total problemele create de aceste imobile. Blocurile comuniste ies din perioada de garanţie, iar acest lucru înseamnă că nu mai sunt sigure pentru locuitori. Din acest punct, există două scenarii posibile: renovarea sau demolarea. Soluţia cea mai comodă dintre cele două, renovarea, nu face decât să mai câştige câţiva ani înainte de apariţia inevitabilei demolări. Cu toate acestea, nici locuitorii, nici autorităţile nu par a fi interesate de acest aspect, iar cele mai multe blocuri construite în era comunistă continuă să funcţioneze fără niciun fel de intervenţie.
Anveloparea blocurilor vechi nu este in multe cazuri o solutie viabila si ieftina, ba din contra este chiar o solutie costisitoare si nejustificata. Rezultatele reabilitarii depind de mai multi factori, precum calitatea echipei care pune în practică lucrarea, produsele folosite dar şi starea iniţială a cladirii.
Multe dintre blocurile comuniste au fost construite după planuri de construcţie deficitare iar reabilitarea lor nu face altceva decat sa prelungeasca putin viata acestora, insa nu in cele mai bune conditii. Poate in aceste situatii cea mai buna solutie ar fi demolarea, dar in Romania nu se ia in calcul o aseamenea varianta.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus