DEPOZITELE CONVERTIBILE, NOUA GASELNITA A BANCHERILOR

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Cea mai noua forma prin care bancile isi atrag clientii se numeste depozitul convertibil. Cu alte cuvinte, poţi să deschizi un depozit în lei pe care să îl transformi apoi în euro sau dolari şi înapoi în lei, dacă este nevoie.

Pentru a deschide un depozit convertibil, clienţii bancari trebuie să depună o sumă minimă de 20.000 de lei sau 5.000 de euro/dolari. Depozitul poate fi constituit pe o perioadă de cel mult doi ani iar dobânda este fixă pe toată perioada constituirii depozitului şi poate ajunge la 3,8% pe an. În privinţa dobânzii, clientul are mai multe opţiuni de capitalizare. Prima variantă este capitalizarea la conversie. Dar dacă acest lucru nu este considerat avantajos de titularul depozitului, acesta poate face capitalizarea la prelungire.

Depozitul Convertibil reprezintă o soluţie menită să ofere clienţilor noştri posibilitatea schimbării valutei originale în cazul depozitului constituit. Practic, deponentul poate opta pentru schimbarea monedei în care a decis să economisească iniţial şi poate alege altă valută care îl avantajează", declară Dan Grigoriu, Director Divizia Produse şi Segmente Retail Banca Românească.

Dacă titularul face conversia după minimm 30 de zile de la constituire, atunci primeşte o dobândă atractivă, de până la 2,70%, aferentă depozitelor la termen. Dar rata de dobândă este fixă pe toată perioada constituirii depozitului, astfel încât se pot face calcule clare legate de câştigul viitor, încă din ziua deschiderii depozitului. Dobânda poate ajunge la 3,80% pentru depozitele constituite în lei pe o perioadă de 2 ani. Astfel de încurajează reinvestirea dobânzilor acumulate.

Posibilitatea de capitalizare a dobânzii, atât la conversie, cât şi la prelungire, asigură suplimentarea câştigului rezultat, dacă dobânzile acumulate sunt reinvestite", spune Dan Grigoriu.

Stirea originala aici:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus