DESI AFI PARK3 VA FI FINALIZAT IN DECEMBRIE 2014, SPATIILE DESTINATE BIROURILOR AU GRAD DE PRE-INCHIRIERE DE 100%

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Grupul AFI Europe Romania, dezvoltatorul proiectului AFI Park oferă spre închiriere peste 65.000 mp de spaţii de birouri, vizate în prezent de companii multinaţionale de IT&C.
Primele trei cladiri de birouri din acest proiect AFI Park, ce insumeaza 37000m.p., amplasate in apropierea mallului Afi Palace Cotroceni au grad de ocupare de 100%. 
AFI Park 1 are o suprafaţă închiriabilă de 12.250 mp (este ocupată în proporţie de 100%), AFI Park 2 a fost inaugurată în urmă cu trei luni are o suprafaţă închiriabilă de 12.200 mp (închiriată în proporţie de 99,5%) si AFI Park 3 are o suprafaţă închiriabilă de 12.200 mp, ce urmează să fie livrată în decembrie 2014 (pre-închiriată 100%)
 AFI Europe România a început  in aprilie 2014 şi construcţia clădirilor de birouri AFI Park 4&5, care va oferi proiectului o suprafaţă închiriabilă adiţională de 32.000 mp. Suprafata inchiriabila a cladirior AFI Park 4&5 urmează să fie livrată la sfarsitul lui 2015.


citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus