DESPAGUBIRI IN VALOARE DE 570 MILIOANE DE LEI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In acest an ANRR(Autoritatea Naţională de Restituire a Proprietăţilor) va continua despagubirea celor care au ramas fara dreptul de proprietate asupra unor imobile si terenuri in perioada comunista.
ANRP considera ca despagubirile din cea de-a doua etapa de emitere a titlurilor de proprietate vor fi de circa 570 milioane de lei depasind astfel valoarea de 550 milioane lei din 2014. Ei respecta legea fondului funciar şi Legea 10." Am emis anul trecut titlurile aferente primei tranşe, iar anul acesta vom acorda tranşa a doua. Mai sunt persoane ale căror dosare s-au concretizat prin titluri de despăgubire de abia în decembrie 2014 sau ianuarie 2015 şi acestora de abia acum începem să le acordăm prima tranşă (de bani-n.red). Anul trecut am emis titluri de plată pentru 550 de milioane de lei, anul acesta, bănuiesc că o să creştem la 570 de milioane de lei pe fond funciar şi Legea 10/2001. În ceea ce priveşte banii, lucrurile au fost discutate cu Ministerul de Finanţe la momentul elaborării bugetului pe anul acesta", a declarat George Băeşu, preşedintele ANRP. El a precizat ca in 2014,  oamenii au încasat efectiv banii într-o lună, o lună şi jumătate dupa emiterea titlului de proprietate.
Pentru 2015, Ministerul de Finante(cel care efectueaza platile) trebuie sa achite 570 milioane de lei in maxim 6 luni.

citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus