DEZMORTIREA PIETEI IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Dinamica pietei imobiliare s-a schimbat in acest an datorita cresterii economice, flexibilitatii creditelor bancare, dar si a dobanzile mai mici ale imprumuturilor. La nivel national in acest an s-au inregistrat cresteri medii de aproximativ 25 de procente a vanzarilor de apartamente.
Cele mai multe tranzactii imobiliare au crescut in zona apartamentelor de aproximativ 60 de mii de euro, unde cumparatorii se incadreaza in programul pentru Prima Casa.
Specialistii explica aceasta dezmortire prin mai multi factori economici care le dau curaj romanilor sa-si cumpere case. Cresterea economica, si ieftinirea locuintelor, dar si reluarea creditarii i-au determinat pe multi sa se indatoreze pentru locuinte.
Apartamentele se gasesc acum la aproape jumatate din pretul cu care se vindeau in perioada de maxim imobiliar. Tocmai de aceea tineri care au inteles ca pe termen lung e mai avantajos sa cumpari decat sa inchiriezi, au apelat la diverse credite imobiliare. Cel mai la indemana pentru multi este programul Prima Casa. 
In aceste conditii, tot mai multi dezvoltatori se axeaza pe segmentul de apartamente de pana la 60 de mii de euro, cautat de peste 70% dintre cei care au nevoie de o locuinta.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus