DEZVOLTAREA IMOBILIARA DIN SUDUL CAPITALEI, FACTOR IMPORTANT IN CRESTEREA CONSTRUCTIILOR

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Comisia de prognoza a dat o veste buna referitoare la constructii, precizand ca se asteapta la o crestere de 7% pe acest sector in acest an si un plus constant de 5 % pentru urmatorii ani. Numarul de cereri in crestere pentru locuinte noi prin programul "Prima Casa" şi terenurile încă ieftine situate la periferiile marilor oraşe i-au făcut pe dezvoltatori să pornească noi şi noi şantiere. 
Cea mai mare dezvoltare imobiliara din România a apărut în sudul Capitalei. Anul trecut a început aici construcţia de blocuri şi case în 40 de ansambluri rezidenţiale. Anul acesta numarul acestor santiere s-a inmultit in vederea realizarii diverselor proiecte imobiliare.
Construcţiile au ajuns sectorul cu cea mai spectaculoasă revenire economică, un plus de aproape 7%. Revenirea este remarcabila in contextul in care anul trecut era ultimul sector rămas pe minus, cu o scădere de 2,3%. Profitând de preţurile mai mici la unele terenuri şi de stabilizarea preţului materialelor, dezvoltatorii au venit în întâmpinarea cererii în creştere.
Romania este tara cu cresterea cea mai rapida in domeniul constructiilor dintre toate membrele UE.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus