DEZVOLTATORII IMOBILIARI AU DOMINAT IN 2014 SEGMENTUL TERENURILOR DIN PIATA IMOBILIARA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Daca pana anul trecut, marii retaileri au profitat de prabusirea preturilor terenurilor provocata de criza, 2014 a fost unul al schimbarii in care dezvoltatorii imobiliari au inceput dominatia pe acest sector al imobiliarelor.
In timp ce marii retalieri au investit in acest segment al pietei imobiliare pentru a-si putea permite extinderea spatiului existent, anul trecut investitorii imobiliari au dominat si au achizitionat o suprafata mai mare de terenuri pentru dezvoltarea unor noi proiecte imobiliare rezidentiale sau pentru constructia cladirilor de birouri.
Consultanţii imobiliari sunt de părere că retailerii se retrag uşor de pe piaţa achiziţiilor de terenuri, lăsând locul investitorilor imobiliari interesaţi, cu precădere, de construcţia de clădiri de birouri. Anul trecut, din cele 14 tranzacţii importante cu terenuri, identificate de Capital, doar patru au avut drept cumpărători companii de retail, restul fiind susţinute de investitori interesaţi de construcţia de clădiri de birouri şi locuinţe.
In 2014 au fost cumparate 43 de hectare de teren în interiorul Bucureştiului la un preţ total de peste 120 mil. euro, marcând cel mai bun an de la începutul crizei şi până acum, jucătorii imobiliari se aşteaptă ca în 2015 volumul tranzacţiilor să crească.
Attila Peli, head of development and land department în cadrul JLL România, consideră că terenurile destinate construcţiei de locuinţe pot fi împărţite în două categorii. Pe de o parte sunt loturile grupate, în principal, în zona de sud a Bucureştiului, care se adresează investitorilor ce vor să construiască locuinţe modelate după standardele trasate de programul Prima Casă şi care se încadrează la TVA de 5%, iar pe de altă parte sunt cele dedicate dezvoltării de proprietăţi din categoria mediu şi lux, care funcţionează după alte criterii. 


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus