DEZVOLTATORII IMOBILIARI INCURAJATI SA DEZVOLTE PROIECTE NOI IN 2015

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Numarul de tranzactii imobiliare in 2014, in special pe segmentul de lux, a fost mai mare cu aproximativ 12% fata de anul 2013.
Acest lucru face ca dezvoltatorii imobiliari ce tintesc domeniul rezidential de lux sa fie extrem de interesati sa construieasca in 2015 proiecte imobiliare care sa se adreseze acestui  segment.

Potrivit unei agentii imobiliare ce se ocupa de zona de Nord a Capitalei, oferta nouă pe segmentul locuinţelor de lux în 2014-2015 se ridică la peste 500 apartamente în construcţie în zonele de lux Şoseaua Nordului - Herăstrău, Primăverii, Floreasca, Kiseleff şi Aviatorilor.

"Faţă de anul 2013, se poate discuta de o creştere a numărului tranzacţiilor de circa 12% în anul 2014, dar şi o creştere a bugetelor alocate pentru achiziţii rezidenţiale. În ceea ce priveşte ponderea tranzacţiilor în anul ce se încheie, 40% dintre cumpărători s-au orientat către apartamentele cu 3 camere, acestea fiind versatile, se potrivesc şi unui cuplu tânăr dar şi unei familii şi au un randament investiţional bun. Fiind vorba de zone premium din Bucureşti şi apartamentele cu suprafeţe mari, de 4 camere sau mai mari au avut o pondere mai mare în achiziţii, de circa 35%, acestea fiind preferate de familii mai numeroase, dar nu numai", a declarat, într-un comunicat, Emanuel Poştoacă, general manager al Nordis.

Pe de altă parte, apartamentele cu 2 camere sunt cumpărate în special de investitori, acestea având preţuri mai mici, datorită suprafeţelor mai scăzute, dar şi pentru că au potenţial bun de închiriere, zonele de top fiind preferate de expaţi.

Doar 5% din locuinţele cumpărate în 2014 în zonele de lux ale Capitalei au fost garsoniere.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus