DEZVOLTATORUL AUSTRIAC IMMOFINANZ INTRODUCE BRANDUL VIVO IN ROMANIA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Immofinanz va începe un proces de rebranding a celor patru centre comerciale pe care le deţine în România în oraşele Cluj, Constanţa, Piteşti şi Baia Mare. 
Dezvoltatorul austriac schimba astfel numele mall-urilor, Polus din Cluj-Napoca, Piteşti Mall, Maritimo Center Constanţa şi Gold Plaza Baia Mare in VIVO.

Reprezentantii dezvoltatorului imobiliar au anuntat ca in prima etapa se vor investi un milion de euro pentru renovarea zonei de restaurante din centrul comercial Polus, Cluj-Napoca. 
Investiţia în schimbarea conceptului de identitate vizuală, implementarea unui nou sistem de dirijare şi semnalistică, dar şi un nou design pentru front-desk-uri, se ridică la 710.000 de euro. 

"Lucrăm deja la renovarea zonei de restaurante din Polus de patru, cinci luni, pentru că este necesară. Vor fi elemente diferite în malluri, la Cluj am făcut deja al doilea pas. În viitor, asemenea investiţii vor fi şi în celelalte centre comerciale. Pot sa vă asigur că vor intra în ţară câteva milioane ca investiţie în aceste centre comerciale", a declarat Dietmar Reindl, şeful operaţiunilor Immofinanz.

In Brasov, Immofinanz detine un teren pe care intentioneaza sa dezvolte un parc de retail, care va fi finalizat pana in 2018. 
Austriecii au mai avut un mall în portofoliu - Armonia din Arad, pe care l-au închis în 2012. Compania l-a trasformat în spaţii logistice, pe care le-a închiriat către prodcătorul italian Leoni. 


stirea integral aiciFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus