DEZVOLTATORUL DE APLICATII PENTRU SMARTPHONE-URI, T-ME STUDIOS A INCHIRIAT 800 MP ÎN GREEN COURT BUCHAREST

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Green Court Bucharest, este primul proiect de birouri realizat de compania Skanska in Romania. Skanska este una dintre cele mai mari companii internationale ce furnizeaza servicii de constructii si dezvoltare comerciala a caror activitate in Bucuresti a inceputi in anul 2011. Green Court Bucharest are cladiri eficiente si prietenoase cu mediul inconjurator. Complexul oferă spaţii de birouri de clasă A si are o suprafaţă totală de închiriere de 52.000 mp. 

T-Me Studios, dezvoltator de aplicaţii mobile pe nişa de personalizare şi gaming, este noul chiriaş al clădirii C din Green Court Bucharest. 
Noul spaţiu de birouri al celor de la T-Me Studios are o suprafaţă de 802 metri pătraţi, iar chiriaşii se vor muta în clădirea C în luna octombrie 2016.
„Noul parteneteriat rezultat ca urmare a relocării sediului central T-Me Studios din Bucureşti în clădirea C a complexului Green Court Bucharest are la bază nevoia unui spaţiu modern, care să favorizeze productivitatea şi wellbeing-ul specialiştilor T-Me Studios”, a declarat Aurelia Luca, Country Director Skanska Property România.

„Atât noi, cât şi T-Me Studios punem accent pe calitate şi inovaţie. Noul parteneteriat rezultat ca urmare a relocării sediului central T-Me Studios din Bucureşti în clădirea C a complexului Green Court Bucharest are la bază nevoia unui spaţiu modern, care să favorizeze productivitatea şi wellbeing-ul specialiştilor T-Me Studios, iar complexul Green Court Bucharest răspunde pe deplin acestor cerinţe. De altfel,  prin conceptul Workplaces by Skanska, zonele de relaxare şi interacţiune, tehnologiile green şi facilităţile proiectului sunt gândite şi integrate astfel încât timpul petrecut la birou să poată fi eficient şi fun”, a declarat Aurelia Luca, Country Director Skanska Property România.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus