DEZVOLTATORUL DE PROPRIETĂŢI LOGISTICE P3 A FINALIZAT CONSTRUCŢIA UNUI DEPOZIT DE 13.900 DE METRI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Dezvoltatorul de proprietăţi logistice P3 a finalizat construcţia unui depozit de 13.900 de metri pătraţi în parcul P3 Bucharest aflat pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Spatiul, care cuprinde si 400 de metri patrati de birouri, va fi închiriat de catre o companie logistica si transport, E van Wijk. 

„Modelul de business al P3 este diferit de multe altele din acest sector, pentru că nu căutăm câştiguri rapide prin construcţie şi vânzare, ci achiziţionăm şi dezvoltăm proprietăţi pe care să le adăugăm în propriul portofoliu pe termen lung”, spune Sînziana Pardhan, country head al P3 România.

O echipă de 40 de persoane va lucra în cadrul depozitului şi se va ocupa de distribuţia a circa 15.000 de paleţi pe lună. 
Capacitatea de depozitare este de 18.000 de paleţi.

Logistic E van Wijk este un furnizor european de servicii integrate de transport şi logistică, cu o experienţă de 25 de ani în România. E Van Wijk se concentrează pe clienţi din diferite industrii, cum ar fi electronice, alimente, retail, agro-business, marketing, construcţii şi altele. Angajaţii companiei manevrează, preiau, împachetează şi înfoliază paleţii cu produse, pe care apoi le transportă la clienţi.

stirea integral aiciFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus