DEZVOLTATORUL IMOBILIAR, AFI EUROPE A CUMPARAT UN TEREN DE 43.000 MP LANGA AFI PARK,

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Dezvoltatorul AFI Europe Romania, a finalizat achizitia unui teren cu o suprafata de aproximativ 43.000 metri patrati, in apropierea complexului de spatii de birouri AFI Park 1-5 si a mall-ului AFI Cotroceni, printr-o tranzactie in valoare de 23 de milioane de euro. 

Destinatia terenului poate fi legata de extinderea mall-ului AFI Cotroceni, de dezvoltarea unui proiect rezidential sau constructia unor cladiri de birouri.
Fondul de investiţii Broadhurst a scos pe piaţă încă din 2013 un teren de 4,5 hectare lângă AFI Cotroceni, pentru care a redus în etape preţul, de la 36 de milioane de euro la 22,5 milioane de euro. Terenul face parte din fosta platformă industrială UMEB, pe care a fost ridicat mallul AFI Palace Cotroceni.

„Achiziţia ne va permite să ne dezvoltăm proiectele din Bucureşti, parte din demersurile noastre de a ne extinde operaţiunile pe piaţa de clădiri de birouri, de retail şi rezidenţială. Primul pas post-achiziţie va consta în identificarea celei mai bune utilizări a terenului, pe care putem construi până la 100.000 mp”, a declarat Doron Klein, noul CEO al AFI Europe Romania.

Terenul este amplasat langa AFI Cotroceni şi AFI Park. Cu circa 56.000 de vizitatori zilnici, AFI Cotroceni este considerat cel mai mare şi mai important mall din România.  Complexul AFI Park este format din cinci clădiri de birouri cu o suprafaţă totală de 70.000 mp.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus