DEZVOLTATORUL IMOBILIAR SUEDEZ SKANSKA, A VANDUT PRIMA CLADIRE DE BIROURI DIN CAMPUS 6 CATRE CA IMMO

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Dezvoltatorul imobiliar CA Immo, a anuntat achizitia primei cladiri construite de Skanska in cadrul proiectului Campus 6 din zona Politehnica.  
Valoarea tranzactiei imobiliare este de aproximativ 53 milioane de euro si urmeaza a se finaliza la sfarsitul acestui an.
Aceasta este prima achiziţie realizată de CA Immo pe piaţa imobiliară locală din ultimii opt ani. Compania s-a axat in pricipal pe dezvoltarea şi pe administrarea parcurilor de afaceri pe care le deţine din 2010, respectiv River Place Semănătoarea, Bucharest Business Park, Europe House şi Opera Center, toate în Bucureşti.
Prima clădirea din Campus 6 din zona Politehnica, denumita cladirea 6.1, are o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 22.000 mp si va fi finalizata pana la sfarsitul trimestrului trei al anului. 
Reprezentantii Skanska sustin ca pana la finalul lui 2018 cladirea va avea un grad de ocupare de 100%. 
Unul dintre posibilii chiriaşi ai complexului ar putea fi chiar London Stock Exchange Group, care a anunţat că va deschide un nou centru de servicii de business în Bucureşti, lângă Universitatea Politehnică.
Suedezii au început lucrările la sfârşitul anului 2016 şi au anunţat că vor investi 38 mil. euro în prima etapă. Campus 6 va cuprinde în total patru clădiri cu o suprafaţă totală de circa 81.000 mp. Dacă ne raportăm la valoarea de tranzacţionare a primei clădiri, putem estimat că valoarea întregului complex va fi de peste 200 mil. euro. Cel mai probabil, Skanska va urma modelul de vânzare din cazul Green Court Bucharest şi va vinde treptat toate imobilele către CA Immo.  


citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus