DEZVOLTATORUL IMOBILIAR ZACARIA INVESTEŞTE PESTE 2,5 MIL. EURO ÎN EXTINDEREA PARCULUI INDUSTRIAL DIN ORADEA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Dezvoltatorul imobiliar, care deţine un portofoliu de 300.000 de mp de spaţii industriale şi birouri, urmeaza sa investescă peste 2,5 milioane de euro în extinderea parcului din Oradea. Compania imobiliară construieşte o hală de peste 6.300 de mp pentru un producător german de componente electrice şi electronice.

 Lucrările de construcţie a noii hale de circa 5.000 de mp şi a birourilor de 1.300 de mp din cadrul Western Industrial Park din Oradea au fost demarate, iar termenul de predare este stabilit pentru luna martie a anului viitor. Valoarea investiţie depăşeşte 2,5 milioane de euro.

Noul chiriaş este o companie din Germania, cu activităţi în industria componentelor electrice şi electronice, dar al cărei nume nu a fost făcut public.

Contractul de închiriere a fost semnat pe o perioadă de cel puţin cinci ani, cu posibilitate de prelungire. După finalizarea noii unităţi, parcul industrial din Oradea va avea o suprafaţă totală de peste 25.000 de mp de spaţii industriale, dar şi de birouri.

 Stirea integrala aici

 

 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus