DIN 2015, CIRCULATIA PE AUTOSTRAZILE A1 SI A2 SE VA TAXA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Circulaţia pe autostrăzile A1 şi A2 va fi taxată, începând din 2015. Dar mai întâi, autorităţile anunţă o serie de lucrări de reabilitare şi de implementare a unui sistem de taxare cu ajutorul unui partener privat. Implementarea noului sistem de taxare la podul de la Cernavodă este parte din proiectul de concesiune.
“Din toamnă putem vorbi de un parteneriat privat la sistemul de taxare, şi pe A1 şi pe A2. Timpul de reabilitare a autostrăzilor este estimată la un an. Deci de la anul va fi taxă şi pe A1 şi pe A2. După finalizarea procesului de reabilitare, care durează cam şapte-opt luni, vom avea taxare pe A1 şi A2. Lucrările ar costa până în 250 mil. euro în total. Tradiţional, lucrările de reabilitare încep în primăvară” a declarat Narcis Neaga, directorul general al CNADNR în cadrul ZF Construction & Infrastructure.

citeste stirea integral

 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus