DINAMICA ACTIVITATII DEZVOLTATORILOR IMOBILIARI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In primul trimestru al lui 2015 s-a inregistrat o crestere de aproape 12% a unitatilor rezidentiale, fata de aceeasi perioada a lui 2014. Conform statisticilor Institutului Naţional de Statistică(INS), in perioada ianuarie-martie 2015 au fost date in folosinta 9.232 unităţi rezidenţiale, cu 962 de locuinte mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut. Mai mult de jumatate dintre acestea au fost construite in mediul urban, mai precis 54,3% ce demonstreaza ca dezvoltatorii imobiliari şi-au animat intens activitatea.
Aproximativ 97% dintre locuinţele date în folosinţă în această perioadă au fost construite din fonduri private, înregistrându-se o creştere de aproape 10% faţă de primul trimestru al anului trecut. În acelaşi timp, a urcat simţitor şi numărul de unităţi rezidenţiale construite din fonduri publice (de la 49 locuinţe la începutul lui 2014, la 277 locuinţe la începutul lui 2015).
Cele mai multe unităţi rezidenţiale au fost date în folosinţă în Bucureşti-Ilfov (2.521 locuinţe), Centru (1.363 locuinţe), Nord-Est (1.110 locuinţe) şi Nord-Vest (1.057 locuinţe).

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus