DINAMICA PIETEI IMOBILIARE AJUTA DOMENIILE CONEXE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Pentru anul 2016, se preconizeaza o majorare a veniturilor pentru producatorii romani de mobilier de birouri, desi conditiile actuale ale economiei nu sunt unele favorabile. La acest lucru contribuie din plin evolutia spectaculoasa a pietei office din ultimii ani. 

Piaţa birourilor este cel mai animat segment al pieţei imobiliare: companiile intră pe piaţă, se mută, se extind, îşi stabilesc noi identităţi şi au nevoie de noi spaţii de birouri. Oferta mare face ca piaţa să fie dominată de clienţi, iar asta se traduce în preţuri mai bune, pachete de vânzare mai bune şi contracte mai avantajoase. Toată această forfotă de pe piaţa birourilor a transformat şi afacerile din domeniile conexe. Vânzătorii de mobilier office au resimţit acest trend în cel mai profitabil mod cu putinţă: în creşterea puternică a vânzărilor.

„Piaţa mobilierului de birou este în creştere, iar acest trend se va resimţi şi în 2016. Anticipăm o creştere a volumului total cu aproximativ 10%, până la un volum de 45-50 de milioane de euro”, explică Horaţiu Didea, managing partner Workspace Studio.
Cei mai mulţi clienţi preferă birourile de tip open space, care aduce avantaje tuturor părţilor implicate: angajatorii se bucură de un mediu de lucru dinamic, proprietarii clădrii au costuri reduse la momentul construcţiei, iar de partea celor care vând mobilier de birouri este nevoia crescută de mobilier pe care o implică o asemenea clădire. Există însă şi câteva riscuri, care pot fi cu uşurinţă înlăturate.
Dar la fel cum chiriaşii clădirilor de birouri sunt pretenţioşi, atunci când vine vorba despre alegerea noului birou şi caută cele mai avantajoase contracte, la fel de strict analizează şi ofertele venite din partea companiilor care vând mobilier de birou. Companiile de mobilier office care au cel mai mare avans pe piaţă sunt cele care cunosc noţiuni de planificare a spaţiului, îşi bazează ofertele pe studii de sociologie, arhitectură şi tehnologia informaţiei şi au metode şi concepte clare de planificare a spaţiului. Totuşi, nici valorile tradiţionale nu contează mai puţin.

Europa are peste 150.000 de firme active in domeniul mobilei, dintre care 86% au mai puţin de 10 angajaţi. Cele mai importante industrii din domeniu sunt în Germania, Italia, Anglia, Franţa, urmată de Polonia.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus