DINAMICA PIETEI IMOBILIARE IN 2015

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In primele luni ale lui 2015, numarul de tranzactii cu terenuri a crescut simtitor fata de anii precedenti. Conform datelor furnizate de Crosspoint, cererea pentru terenuri s-a marit datorita unor preturi  de tranzactionare atractive. Investitorii folosesc aceasta oportunitate pentru a-si asigura infrastructura de dezvoltare in perioada urmatoare.
Aceasta activitate se inregistreaza in special pe segmentul proprietatilor pretabile dezvoltarilor imobiliare de birouri, precum si pe segmentul rezidential(pentru ansambluri de apartamente), majoritatea investitorilor sau dezvoltatorilor solicitand terenuri cu suprafete cuprinse intre 800-2.000 mp.
Si in piata de rezidential lucrurile au mers bine in primele luni ale lui 2015, unde s-a remarcat o crestere a cererii pentru apartamente in imobile noi. Mai mult decat atat, se arata o tendinta in crestere de contractare de apartamente in imobile noi care sunt in stadiul de obtinere a autorizatiei de constructie.
Potrivit aceleasi analize realizate de compania de consultanta imobiliara Crosspoint mai multi dezvoltatori au facut deja publice noi proiecte rezidentiale iar cantitatea proiectelor livrate va avea o tendinta de crestere in lunile urmatoare. Dezvoltatorii incearca sa diversifice oferta care a predominat in anii anteriori de la imobile cu caracter exclusivist, de 15-20 de apartamente, pana la ansambluri rezidentiale de mari dimensiuni cu multiple facilitati

citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus