DIVIZIA IMOBILIARĂ A GRUPULUI FRANCEZ AUCHAN, ISI CONCENTREAZA ATENTIA CATRE REZIDENTIAL SI BIROURI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Dezvoltatorului imobiliar Ceetrus România, fosta companie Immochan România, planuieste sa se implice cat mai mult in extinderea segmentului de rezidential si birouri din piata imobiliara locala. Grupul francez specializat în retail a realizat că, deocamdată, nu mai este loc în România pentru malluri mari. Compania Ceetrus urmareste achiziţii de terenuri în Cluj-Napoca, Bucureşti, Craiova şi Sibiu.
Tatian Diaconu, CEO-ul Ceetrus România, este de parere ca în Bucureşti ar mai fi loc de un nou mall, însă ca acesta să aibă rezultatele scontate trebuie să fie unul care să schimbe regulile jocului, mai ales în con­tex­tul în care AFI Cotroceni, Băneasa sau Sun Plaza şi Promenada sunt deja concurenţi redutabili.
„Faptul că nu mai facem centre comerciale sau hipermarketuri Auchan de 12.000 mp înseamnă că retailul se schimbă. Toate hipermarketurile sunt într-un proces de digitalizare şi se transformă tot mai mult într-un loc de experienţă, pentru că produsul cel mai ieftin este, de regulă, pe internet. Observ că nevoile actuale sunt, mai degrabă, legate de birouri, rezidenţial şi de retail de proximitate. În acest moment nu avem în plan să facem un nou centru comercial mare. Nu simt că este loc pentru aşa ceva“, a declarat acesta.

Deşi admite că piaţa imobiliară românească este pe un val de creşteri şi că preţul terenurilor este uşor inflamant, Diaconu se află într-o cursă pentru acumularea de noi terenuri mari care să permită companiei pe care o conduce dezvoltarea de noi proiecte. El a anunţat că se află în diferite etape de negociere pentru achiziţia de loturi în Cluj-Napoca, Bucureşti, Craiova şi Sibiu.

„Nu ne sperie să facem proiecte imobiliare în România care să necesite investiţii chiar şi de două miliarde de euro, dar nu vrem să facem o greşeală acceptând să plătim un preţ nesustenabil pentru un teren“, a adaugat Tatian Diaconu.

Probabil, următorul proiect mare va fi dezvoltat în Cluj-Napoca, unde este spre final cu semnarea contractului de cumpărare a unei parcele de patru hectare de teren, ce poate fi extinsă, prin noi achiziţii, până la 12 ha. Aici, francezii au gândit un complex ce va avea, în principal, birouri, dublate de locuinţe şi retail.

Ceetrus negociază achiziţia unui teren in Bucuresti de peste zece hectare, parte a unei foste fabrici, unde intentioneaza sa dezvolte un proiect de mare anvergura.

Ceetrus este prezentă în 13 ţări şi deţine 393 de centre comerciale.

citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus