DOBANZI MAI MICI LA CREDITELE IMOBILIARE IN LEI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Tendinţa de scadere a creditelor in lei continuă şi se preconizeaza dobânzi chiar sub 4%. La jumătatea acestui an, creditele ipotecare in lei afisau o dobândă efectivă medie de 4,14% pe an. Fata de nivelul din iunie 2014, aceasta este cu 1,5 puncte procentuale mai mica. Costul mediu la împrumuturile imobiliare acordate în euro a scăzut cu o jumătate de punct procentual, la circa 5% pe an.
Cea mai avantajoasă ofertă standard pentru un credit imobiliar în lei este afişată de Veneto Banca, un jucător de talie medie din sistem, cu o dobândă efectivă de 4% pe an, adică o rată lunară de 790 de lei pentru un credit de 180.000 de lei (41.000 euro) acordat pe o perioadă de 30 de ani. Pe de altă parte, cel mai ieftin credit ipotecar în euro are o dobândă de 4,7%, potrivit datelor agregate de portalul financiar conso.ro.
credite lei2

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus