DOBANZI MICI LA CREDITE IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In ultimii ani dobanzile la creditele imobilare in lei au scazut. Bancile care s-au aliniat cel mai repede la aceste tendinte sunt Bancpost, Unicredit Ţiriac Bank şi Carpatica. Acestea acorda credite imobilare standard cu cea mai mica dobanda pentru achizitia terenurilor. 
Cea mai mica dobanda efectiva de 6,13% pe an, perceputa pentru un credit imobiliar standard necesar achizitionarii terenurilor, o practica Bancpost. Astfel, rata pentru un credit de 80.000 de lei facut pe o perioadă de 15 ani este de aproape 650 lei pe lună, iar costul total al împrumutului ajunge la circa 120.000 de lei.
La o diferenta foarte mica, banca Unicredit Tiriac percepe o dobanda efectiva de 6,92% pe an pentru creditele de acest gen. Rata pentru un credit de valoarea asemănătoare pe o perioadă de 15 ani este de aproximativ 671 de lei.


citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus