DOBANZILE CREDITELOR INTERBANCARE: SEMN DE REVENIRE LA NORMAL SAU INSTABILITATE?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
După o perioadă atât de agitată din punct de vedere financiar, toţi ochii sunt aţintiţi asupra băncilor şi a modului în care acestea reacţionează la revenirea economiei. Deşi precaute, acestea dau deja semne de grabă în faţa revenirii, iar acest lucru nu este neapărat unul bun. De exemplu, împrumuturile interbancare au ajuns să se facă la un nivel atât de ridicat încât specialiştii în finanţe au început deja să vorbească despre riscul de a ne întoarce la problemele din care tocmai am ieşit.
Revenirea la împrumuturile interbancare este o noutate a ultimilor ani. Nimeni nu a mai făcut acest lucru din momentul în care a izbucnit criza. Totuşi, faptul că acest lucru se întâmplă la dobânzi mai mari decât cele stabilite de Banca Centrală Europeană poate fi îngrijorător.
„Nivelul ridicat al dobânzilor creditelor interbancare este, până la un punct, un semn de revenire la normal. Problema apare în momentul în care costurile de finanţare încep să crească prea repede, ca urmare a nivelului dobânzilor interbancare. Respectiv dacă firmele şi populaţia vor fi nevoite să plătească mai mult pentru a obţine un credit, atunci revenirea economică va fi pusă în pericol”, arată specialiştii în economie de la Bloomberg.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus