DOBANZILE MICI INCURAJEAZA CONSUMATORII DE CREDITE IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Conditiile actuale de creditare ipotecara incurajeaza consumatorii de imprumuturi din Europa. Preturile locuintelor in batranul continet sunt in crestere sau sunt stabile, in conditiile unor dobanzi extrem de scazute ale creditelor imobiliare, se arata intr-o nouă analiză a agenţiei de rating Standard & Poors, potrivit revistei The Telegraph. 

Ratele mici ale dobânzii sunt transferate către consumatori, permiţându-le acestora să împrumute mai mulţi bani pentru a-şi finanţa achiziţii mai importante de proprietăţi, ceea ce împinge preţurile în sus.
În Marea Britanie, preţurile sunt în creştere de câţiva ani şi vor avansa cu 5% în 2016, se arată în raport. Creşteri similare de preţuri se vor înregistra şi în Germania şi Irlanda.

Tarile iberice, Spania si Portugalia, in care piata imobiliara a suferit o cadere in timpul si dupa criza financiara, vor marca o crestere a preturilor de 2,5%.
Potrivit aceleiasi analize, Italia va inregistra o crestere a preturilor din rezidential de doar 1,5%, iar in Franta acestea vor stagna.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus