DUPĂ DOI ANI IN CARE AU SCAZUT, CREDITELE DE CONSUM REVIN PE PLUS.

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Criza care a venit peste noapte în anul 2008 a lovit în plin aceste pieţe, care îşi revin foarte greu chiar şi după cinci ani.

Creditarea de retail începe să dea semne mai consistente de revenire, dovadă că populaţia capătă încredere să treacă din nou pragul sucursalelor bancare pentru împrumuturi ipotecare şi mai nou pentru credite de consum.

După doi ani în care soldul a scăzut de la lună la lună, creditele de consum revin pe plus în martie faţă de februarie. De asemenea, martie 2014 a fost cea mai bună lună din istoria creditului imobiliar în lei, înregistrând un plus de 420 milioane de lei, ceea ce echivalează cu vânzarea a circa 2.500 de credite.

Băncile aveau la sfârşitul lunii martie un portofoliu de credite imobiliare în lei de 4,5 miliarde de lei, dublu faţă de nivelul din vara anului trecut şi de trei ori peste nivelul înregistrat cu numai doi ani în urmă.

Creşterea economică mai consistentă de anul trecut, la care se adaugă ceea ce analiştii aşteaptă pentru trimestrul întâi, un plus de peste 3-4%, începe să se simtă şi în piaţa de consum, de la îmbrăcăminte, mâncare, auto, locuinţe şi până la credite bancare.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus