ECONOMIA ROMÂNIEI SE DETERIOREAZĂ RAPID, PE FONDUL CONFLICTELOR POLITICE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
România traversează o perioadă de incertitudini sociale, iar acest lucru se reflectă în mod direct în economie.

Bursa de la Bucureşti este unul dintre primele locuri care simte schimbările, în bine sau în rău, din economia locală. Indicele BET, care măsoară activitatea primelor 13 companii listate, este în permanentă scădere, marcând peste 10 şedinţe de cădere consecutivă, situaţie care nu a mai fost întâlnită din anul 2003. Şi băncile lucrează cu cote maxime: dobânda Robor la trei luni a urcat brusc până la 1,87% pe an, în ciuda eforturilor BNR de a tempera această situaţie prin injecţii de lichiditate în piaţă pentru a patra oară în luna octombrie. 

„Într-o piaţă în care firmele nu pot să estimeze nici măcar cum vor calcula salariile în următorul an, nu se ştie ce se va întâmpla cu contribuţiile sociale – vor scădea, sau vor creşte cheltuielile? Pilonul II de pensii este sub atac – constribuţiile s-au redus, iar investitorii nici nu vor să audă de România în această perioadă. Toate aceste lucruri nu pot trece neobservate, ele se văd în mod direct în economie”, explică Matei Nicolae, expert financiar.

Cursul de schimb este un alt vector al instabilităţii. Euro a ajuns la 4.59 lei, iar voci din piaţă spun că ar putea creşte până la 4.8 lei, în lunile care urmează până la finalul anului.  Toate aceste elemente prezintă slăbiciuni periculoase în punctele esenţiale ale economiei. 

„Economia stă pe nişte piloni fundamentali. Atunci când ai un trend de scădere a bursei, când vezi dobânzile creditelor crescând mult şi rapid, când asişti la un curs de schimb cum nu s-a mai văzut din 2012 încoace, este clar că se aprind toate ledurile de alarmă.

Stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus