EDIŢIA TNI DIN 18-20 SURPRINDE CU OFERTE IMOBILIARE DIN STRĂINĂTATE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Mai sunt putine zile pana la deschiderea Târgului Naţional Imobiliar. TNI, va începe, vineri 18 Mai,  ora 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Expoziţia are loc până duminică, 20 mai şi reuneşte reprezentanţii a 126 de companii ce scot la vânzare peste 20.000 de oferte imobiliare pentru locuinţe noi, case de vacanţă, terenuri, spaţii de birouri din Bucureşti, ILFOV, Constanţa, Valea Prahovei, dar şi din Spania.

Vizitatorii care doresc să achiziţioneze o locuinţă vor avea la dispoziţie oferte speciale pentru imobile din Bucureşti, dar şi din judeţul Ilfov. Totodată, persoanele interesate să cumpere o casă de vacanţă vor avea acces la promoţii privind proprietăţi de pe litoralul românesc şi de pe Valea Prahovei.

„De 14 ani ne ţinem promisiunile făcute vizitatorilor TNI, acelea de a-i ajuta să se informeze corect cu privire la ofertele imobiliare de actualitate şi de a-i aduce faţă în faţă cu dezvoltatorii, agenţiile imobiliare şi instituţiile financiar-bancare, într-un singur loc şi în acelaşi timp. Oferta târgului este variată, expozanţii TNI prezentând oferte pentru toate bugetele: low cost, medium şi de lux.

La 10 ani de la boom-ul imobiliar, ediţia TNI din 18-20 mai 2018 este impresionantă prin oferta RECORD de locuinţe noi prezentate la un târg de profil şi prin includerea, în premieră în portofoliul evenimentului, de oferte din segmentul OFFICE”, a precizat Cristina BERCEA, PR Manager TNI.

Vizitatorii interesati de achiziţii imobiliare au în cadrul Târgului Naţional Imobiliar TNI oferte imobiliare variate şi proprietăţi cu dicounturi exclusive. Portofoliul evenimentului cuprinde:  case din containere maritime (de la 11.500 EURO), locuinţe ce se încadrează în Programul Prima Casă, apartamente de tip boutique, proprietăţi exclusiviste în nordul capitalei şi oportunităţi de investiţii. Totodată, TNI vine în întâmpinarea clienţilor cu soluţii de finanţare, servicii de arhitectură, design interior, home staging, precum şi cu soluţii pentru transformarea locuinţei într-una sustenabilă.
Ca de fiecare dată, portalul imobiliar imopedia.ro este prezent la târg şi aduce în atenţia vizitatorilor noutăţi demne de luat în seamă.
Astfel, vizitatorii TNI care sunt în căutarea unei proprietăţi adecvate petrecerii timpului liber, nu trebuie să rateze standul IMOPEDIA, unde vor găsi oferte speciale pentru case de vacanţă în Spania. 

IMOPEDIA aduce în atenţia vizitatorilor TNI şi alte oferte speciale, precum Dâmboviţa 10, cu apartamente de 1, 2 si 3 camere, ale căror preţuri încep de la 51420 Euro + TVA 5% (in conditiile legii).

Tot la standul IMOPEDIA din cadrul TNI vizitatorii vor putea opta pentru apartamente din centrul Bucurestiului cu 1 - 4  camere în ansamblurile promovate de agentia Project Plus Developement. Pe perioada târgului, preţurile vor  porni de la 42.000 Euro + TVA 5% (în conditiile legii), iar cumpărătorii vor avea şi alte beneficii ce vor consta în discounturi şi bonusuri surpriză din partea dezvoltatorilor.

Oferta TNI cuprinde şi proiecte imobiliare în exclusivitate, iar vizitatorii târgului vor putea participa la lansarea unor ansambluri rezidenţiale. În plus, târgul vine, pentru prima dată şi cu oferte pentru spaţiile de birouri.

stirea integral aiciFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus