EDUCATIA IMOBILIARA IMPERIOS NECESARA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
O buna organizare a lucrurilor contribuie la performanta si reusita in orice domeniu. Acest lucru se intampla si in America, unde piata imobiliara este una dintre cele mai bine organizate din lume. Clienţii au încredere în agenţi, iar agenţii respectă coduri de etică ce impun respect pentru meserie, pentru ceilalţi agenţi şi, poate în primul rând, pentru clienţi. Toate aceste lucruri se pot implementa şi în România, dacă există voinţă, spun unii dintre cei mai reputaţi specialişti în imobiliare din SUA. Zola Szerencses, coordonator regional NAR, a discutat cu imopedia.ro despre priorităţi şi valoare, în serviciile imobiliare. El este de parere ca nu numarul tranzactiilor efectuate de agentul imobiliar primeaza in opinia clientilor ci modul in care acestia abordeaza cerintele clientului. Tocmai din acest motiv, agentul imobiliar trebuie sa cauta sa-si ridice standardele in permanta, sa se adapteze cerintelor pietei, lucruri realizabile doar print-o educatie si instruire profesionala continua. Zola Szerencses, opineza  ca circa 60% din clienti isi cauta agentul imobiliar tinand cont de recomandarile facute de alte persoane care au incheiat tranzactii imobiliare cu acesta.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus