EFERVESCENTA PE PIATA SPATIILOR DE BIROURI, RETAIL ŞI INDUSTRIAL CONTINUA SI IN 2016

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit analizei unei firme de consultanta imobiliara, se estimeaza ca pana la finele acestui an, se doreste livrarea a 360.000 metri patrati de spatii noi de birouri. 
Cea mai mare suprafata de birouri noi va fi construita in Floreasca - Barbu Vacarescu si Dimitrie Pompeiu, adica peste jumatate din totalul programat pentru 2016.
Stocul total s-a situat la finele anului trecut la 2,3 milioane de metri patrati, astfel ca in 2016 pe piata vor exista 2,65 milioane de metri patrati. Tinand cont de forta de munca disponibila, comparativ cu celelalte capitale din Europa Centrala si de Est, Bucurestiul este inca sub-dezvoltat in ceea ce priveste stocul de cladiri de birouri.
Cererea bruta de spatii de birouri (extinderi, renegocieri, relocari, contracte noi), a totalizat 248.800 metri patrati, cu 15,4% sub nivelul din 2014. Circa 110.000 de metri patrati din cererea bruta a fost reprezentata de cerere noua, adica extinderi si contracte noi, in scadere cu 9,3% fata de 2014. Tinand cont ca pentru fiecare angajat o companie aloca in medie 10 metri patrati de birouri, contractele semnate in 2015 inseamna aproximativ 10.000 de noi locuri de munca.
Bucurestiul are un potential al cererii nete (contracte noi si extinderi ale suprafetelor deja inchiriate) mult mai ridicat decat in 2015, iar cererea va veni ca si pana acum din partea companiilor de IT, BPO/SSC si servicii profesional
Livrarile de spatii industriale noi au totalizat anul trecut circa 160.000 metri patrati, cu 67,5% peste nivelul din 2014, iar pentru acest an dezvoltatorii au programate spre finalizare proiecte cumuland 240.000 metri patrati, majoritatea build to suit , cu peste 40% mai mult decat in 2015.
Stocul total de spatii moderne a ajuns astfel la finele anului trecut la 2,1 milioane de metri patrati Stocul a crescut cu 8% comparativ cu 2014, iar la finele anului ar putea ajunge la 2,35 milioane metri patrati, daca toate proiectele anuntate vor fi livrate, conform datelor companiei de consultanta JLL.
Pe piata de retail, stocul este de 2,8 milioane de metri patrati, din care peste 1 milion de metri patrati in Bucuresti, fiind cea mai mare piata din Romania. Stocul va depasi 3 milioane de metri patrati la sfarsitul anului, daca toate proiectele anuntate vor fi finalizate.
Dupa Capitala, cele mai mari orase, dupa stocul de spatii comerciale moderne sunt Cluj, Iasi, Constanta, Timisoara.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus