EFERVESCENTA PE PIATA SPATIILOR INDUSTRIALE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In acest an, activitatea din piata spatiilor industriale a fost una dinamica. Potrivit datelor prezentate de CBRE, in primele trei trimestre ale anului au fost tranzactionati circa 250.000mp in segmentul spatiilor industriale.
Aproape 60% dintre cererile de pre-inchiriere a unor astfel de spatii au fost inaintate de companiile care activeaza in procesul de producere al componentelor auto.
După o perioadă îndelungată în care acest segment a fost caracterizat de amorţeală, iată că lucrurile încep să intre într-un ritm îmbucurător.
"Până la sfârşitul trimestrului al treilea, au fost tranzacţionaţi aproape 250.000 mp în piaţă şi anticipăm că, până la sfârşitul anului, piaţa va trece de 300.000 mp. Tot în acest an, au crescut şi cererile de extindere şi consolidare de spaţii din partea chiriaşilor din zonele influenţate de consum – operatorii logistici şi retaileri, multe dintre cereri fiind legate de apropierea reducerilor de Black Friday, din noiembrie”, a declarat Marian Orzu, Business Development Executive Industrial AgencyCBRE, în cadrul Foreign Investors Summit.

În ultimii doi ani, segmentul spaţiilor industriale a fost dominat de companiile producătoare de componente auto, potrivit datelor CBRE. Aproape 60% dintre cererile de contracte de pre-închiriere a venit din partea producătorilor de piese auto.

„O bună parte din aceste cereri s-au orientat spre zonele Argeş din Dolj, în proximitatea celor doi mari jucători de pe piaţa auto activi în România, Renault şi Ford. Au existat, de asemenea, şi opţiuni şi pentru zona de vest, Banat şi Ardeal, de unde se pot conecta mai uşor la infrastructura de transport a Uniunii Europene”, a subliniat Bordei, Head of Industrial Agency CBRE Romania.

citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus