EFICIENTA MAXIMA- CONSTRUCTIA UNEI CASE POATE DURA DOAR DOUA LUNI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Eficienţa nemţească este proverbială, iar atunci când vine vorba despre construcţii, ea poate fi de-a dreptul impresionantă. Organizarea de pe şantierele nemţeşti poate reduce timpul de construcţie de până la două ori. Dar acest lucru nu este posibil decât cu participarea proprietarilor. Cei care vor să îşi construiască o casă în două luni, în loc de nouă luni, trebuie să accepte ideea unui plan bătut în cuie de la bun început. Orice mică modificare ar vrea să facă, inclusiv schimbarea mânerelor de la uşă, poate duce la blocarea întregului proiect.
În ultimele decenii, inginerii, arhitecţii şi constructorii au căutat permanent metode de optimizare a timpului de construcţie în cazul caselor convenţionale. Acum există maşini de înşurubat, maşini de şlefuit, maşini de îmbinat, pistoale de bătut cuie sau unelte multifuncţionale. Până nu demult, toate aceste lucruri se făceau manual. Cu toate acestea, introducerea metodelor moderne de construcţie nu a schimbat cu nimic timpul total alocat procesului.
„Înainte, totul se făcea pe şantier. Acum, totul poate fi construit şi preasamblat în fabrică. Cu toate acestea, cele mai multe case au nevoie de o perioadă de şase-nouă luni pentru a fi construite. Iar acest lucru se întâmplă pentru că şi construcţiile au devenit tot mai complexe, pe măsură ce pretenţiile proprietarilor au fost tot mai mari. Acum se pierde timp cu sistemele de ventilaţie, proiectele complexe de cablare şi iluminare iar cel mai mult timp se pierde la partea de finisare”, a declarat pentru IMOPEDIA.ro Martin Steuberg, managerul companiei germane Build Big.
Pentru a eficientiza întregul proces, fabricile germane care se ocupă de construcţiile rapide solicită clienţilor de la bun început toate detaliile, inclusiv cele de finisare. Viitorii proprietari trebuie să se hotărască de la bun început asupra gresiei, faianţei, întrerupătoarelor sau chiar a mânerelor de uşă. Odată stabilite aceste detalii, ele nu mai pot fi schimbate

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus